De omnivereniging DIO-Oosterwolde is opgericht op 13 november 1925 en bestaat uit een viertal takken van sport: Iedere afdeling heeft zijn eigen site en webmaster. Oosterwolde is de hoofdplaats van de Gemeente Ooststellingwerf in Zuidoost Friesland. Het is een dorp met veel actieve sporters. DIO-Oosterwolde is met 1100 leden de grootste sportvereniging van het dorp.
Voetbal Gymnastiek Basketball Korfbal Volleybal
BEREIKBAARHEID VAN DE VERENIGING:

SPORTVELDEN
De afd. voetbal en korfbal spelen de wedstrijden op Sportpark Oostenburg. Bereikbaar vanuit het noorden (H'wijk, Veenhuizen) 1e afslag naar Oosterwolde rechts en daarna weer 1e afslag rechts. Vanuit het westen en zuiden: houd de rondweg aan, over de brug, rondweg houden en daarna de tweede afslag (O.wolde Noord) linksaf, daarna 1e weg rechts.

Sportpark Oostenburg Veenhofweg 1       8431 NH Oosterwolde (Fr) Nederland      T 0516-514900       E algemeen@dio-oosterwolde.nl

SPORTCOMPLEX BOEKHORST
De sporthal is te bereiken vanuit het zuiden. Bij de kruising langs de rondweg (RABO en Orientaals restaurant) het dorp inrijden. De sporthal/zwembad ligt bij de derde afslag rechts.

LAATSTE NIEUWS: